1.000 de încălcări ale Legii RCA, în fiecare zi

by Redactia
27 views

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a găsit soluția ideală pentru a scăpa de scandalurile interminabile de pe această piață scăpată de sub control: nu mai publică niciun raport și astfel dispare subiectul. Totuși, rămân pagubele uriașe de până acum, care sunt imposibil de trecut cu vederea.

Falimentele în lanț ale firmelor care ocupau primul loc în topul vânzărilor de polițe RCA au fost anunțate de cei care urmăreau evoluția numărului de reclamații venite din partea clienților. ASF obișnuia să publice raportul referitor la aceste reclamații, în fiecare semestru, iar astfel se puteau face analize. Din primul semestru al anului 2021, ASF nu a mai publicat acest raport, eliminând, astfel, posibilitatea de a se vedea la timp evoluția firmelor către faliment. Pe această piață s-a ajuns la situația în care se înregistrează comportamente abuzive și peste 1.000 de încălcări ale Legii RCA în fiecare zi.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More