10.000.000 de euro sau faliment pentru Nicolae Badea. Ce poate înseamna asta pentru FC Dinamo

by Redactia
7 views

Vești proaste pentru echipa deținută de Nicolae Badea, ACS FC Dinamo, din Liga 4, în procesul care a avut astăzi loc la Curtea de Apel București.

Concret, societatea care deține clubul din Liga 4 (care va disputa baraj de promovare în Liga 3 cu campioana județului Ilfov,), deținut de Nicolae Badea, tocmai a aflat că trebuie să achite o sumă uriașă pentru a ieși în insolvență.

Datoria curentă, după ce noul plan de reorganizare nu a fost aprobat, este de aproximativ 10 milioane de euro.

Dinamo-Badea, aproape de faliment

Termenul limită pentru achitarea datoriei este până pe 4 septembrie 2024, altfel societatea va intra în faliment.

“S-a judecat astazi, la Curtea de Apel București, recursul depus de CS AFC Dinamo (Dinamo-Badea), prin care se atacă sentința de respingere a planului de reorganizare modificat al acestei societăți (prin care se “tăiau” datorii de peste 9 milioane de euro de la creditorii bugetari).

Judecătorii au respins astăzi recursul introdus de administratorul judiciar Phoenix Omega IPURL, astfel încât planul de reorganizare modificat propus a căzut definitiv, societatea fiind la un pas de faliment.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More