18:26 Manu Tomescu: La cum gestionează domn` ministru al Energiei, cred că ne face de ne bagăm singuri în faliment

by Redactia
11 views

Ministerul Energiei, condus de Virgil Popescu, și premierul Nicolae Ciucă își bat joc de resursa de cărbune din România, a declarat Manu Tomescu, lider sindical din Complexul Energetic Oltenia, miercuri, la B1 TV.

„Eu, ca sindicalist, țin foarte mult la locurile noastre de muncă și la viața colegilor mei (…). În primul rând, nu putem noi să forțăm sub nicio formă instituțiile statului să își facă treaba, pentru că eu vă spun clar, instituțiile statului, știți foarte bine, sunt politizate, sunt frați de cruce cu ITM, cu tot, tot, tot, chiar cu șefii noștri din companie, sunt în aceleași partide, deci este o întreagă încrengătură”, a declarat Manu Tomescu.

Întrebat dacă mai aduce Complexul Energetic un aport 20% la Sistemul Energetic Național, sindicalistul a răspuns că ministrul Energiei gestionează situaţia de aşa manieră încât CE Oltenia se poate băga singur în faliment.

Read More

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More