20 loturi de teren extravilan situate în județul Constanța, scoase la vânzare! Se cer peste 3,7 milioane de euro (DOCUMENT)

by Redactia
8 views
  • Ședințele de licitație vor fi organizate în datele de 23.05.2024 și 30.05.2024, ora 11:00, la sediul BDO Business Restructuring S.P.R.L., din București, strada Învingătorilor nr. 24, Victory Business Center, Et. 4, Sector 3.
  • Ofertanții care doresc să participe la procedura de vânzare prin licitație publică au obligația de a depune până, cel mai târziu, cu o zi lucrătoare înaintea ședinței de licitație publică la care doresc să participe, personal sau prin curier, ora 18:00, la sediul organizatorului, toate documentele specificate în cuprinsul Caietului de sarcini, ce poate fi achiziționat de la administratorul judiciar pentru suma de 1.000 lei, exclusiv TVA.

  BDO Business Restructuring S.P.R.L., desemnată în calitate de administrator judiciar al debitoarei Elcomex Agroindustrial SA, cu sediul în comuna Nicolae Bălcescu, din județul Constanța, de Tribunalul Constanța, scoate la vânzare, individual, prin licitație publică cu strigare în urcare, 20 loturi de teren extravilan situate în județul Constanța.
 
Suprafață totală a loturilor de teren este de 3.388.547 mp, iar lista acestora poate fi solicitata administratorului judiciar.
 
Pretul de pornire total pentru cele 20 loturi de teren este de 3.727.401,70 euro, exclusiv TVA.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More