285 de angajați ai Air Moldova au lansat o petiție și îi cer președintei Sandu să intervină: „În caz contrar, în mai puțin de câteva zile, compania va intra în faliment”

by Redactia
16 views

285 de angajați ai companiei private „Air Moldova” au lansat o petiție online prin care își exprimă îngrijorarea cu privire la „situația critică în care se află compania aeriană” și îi cer președintei Maia Sandu să intervină „pentru a salva Air Moldova de la faliment”. Până la publicarea acestui articol, cererea a fost semnată de 570 de persoane.

„În caz contrar, în mai puțin de câteva zile, compania va intra în faliment, iar noi 285 de specialiști ai aviației civile vom pierde locurile noastre de muncă, peste 70 de mii de pasageri vor pierde biletele procurate iar bugetul de stat va pierde unul dintre cei mai mari contribuabili”, se arată în petiție.

Iana Zidu, una dintre angajații „Air Moldova”, a confirmat pentru Ziarul de Gardă că angajații companiei aeriene au lansat petiția.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More