Lovitură dură pentru Andreea Berecleanu. Suma pe care a pierdut-o la partajul cu Andrei Zaharescu

by Redactia
17 views

Andreea Berecleanu a pierdut procesul cu fostul soț! Ce aveau de împărțit

Procesul dintre Andreea Berecleanu și fostul soț s-a încheiat. Chiar dacă prezentatoarea TV și Andrei Zaharescu au divorțat în anul 2013, aceștia au avut procese legate de partaj și de pensia alimentară pentru cei doi copii.

Procesul recent dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu a fost cu privire la partajul bunurilor comune și lichidarea regimului matrimonial dintre cei doi. Andreea Berecleanu nu a primit o veste prea bună. Magistrații au respins cererea depusă de ea, astfel că nu a primit niciun bani, nici măcar pe cei pentru cheltuielile de judecată.

„Respinge cererea principală, ca prescrisă. Respinge cererea reconvenţională, ca neîntemeiată. Respinge capătul subsidiar al cererii principale, ca rămas fără obiect. Respinge cererile de acordare a cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiate’, e decizia magistraților.

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu, investiții într-o firmă care a dat faliment

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More