Aproape 6 milioane de euro, aruncați pe Dunăre?! Bacul a eșuat din nou!

by Redactia
28 views

Poarta de intrare în Caraș-Severin dinspre Serbia, peste Dunăre, a fost redeschisă doar pentru câteva zile. Bacul a intrat din nou la apă și acum zace iar pe mal!
Relansat la apă zilele trecute, bacul de trecere a Dunării de la Moldova Nouă, care aparține Consiliului Județean Caraș-Severin, a eșuat din nou. „A fugit firma care câștigase licitația! Noi ne-am dat concursul pe tot ce puteam face. Nu puteam modifica termene, am avut o întâlnire cu ei, am spus că facem tot ceea ce e legal, dar eu nu pot modifica caietul de sarcini. Dacă contractul e pe 3 ani, nu pot să-l fac pe șase. Îmi pare rău!”, a explicat președintele Romeo Dunca pentru expressdebanat.ro.

Omul de afaceri Eugen Băleanu, a cărui firmă câștigase licitația pentru operarea bacului după ce Romeo Dunca a cerut falimentul SC Eoliana, vorbește însă despre un alt curs decât cel firesc. Despre faptul că lucrurile sunt făcute tocmai ca bacul să nu funcționeze vreodată. Indiferent cine l-ar administra! „Noi ne-am retras deoarece optimizările cerute nu au fost acceptate, deși inițial fuseseră admise. Nu puteam funcționa ca și Eoliana, riscam să intrăm în faliment!

Read More

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More