FENTA SUB FALIMENT – Familia fostei asociate a Elenei Udrea in Baile Boghis, Lia Stanca, produce bani in timp ce creditorii asteapta de ani de zile sa isi recupereze investitiile. Dupa ce Curtea de Apel Cluj a dispus declansarea falimentului SC Bai Boghis SRL, statiunea a fost inchiriata pana in 2025 unei firme detinute de fiica Liei Stanca. Chiria data SC Bai Boghis este de 40.000 lei/luna, desi anul trecut doar intr-o singura luna statiunea a adus venituri de 800.000 lei (Documente)

by Redactia
26 views

In timp ce Elena Udrea se afla la inchisoare in urma unei condamnari politice dispuse printr-un sir de decizii nelegale, familia fostei asociate a acesteia la firma SC Bai Boghis care detine statiunea Baile Boghis, Veronica Elena Stanca, zisa Lia Stanca (foto), produce bani chiar si sub faliment. Totul se intampla in conditiile in care creditorii – printre care Elena Udrea insasi sau compania Erbasu, ca sa dam doar doua nume cunoscute – asteapta sa isi primeasca banii investiti in statiune.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More