RADP Cluj Napoca solicită insolvența Companiei de Salubritate din Câmpia Turzii – Vezi detaliile unui dosar foarte controversat

by Redactia
19 views

La Tribunalul Specializat Cluj a fost înregistrat dosarul 737/1285/2022, prin care RADP Cluj Napoca, firmă care gestionează Centrul de Management Integrat al Deșeurilor Cluj SOLICITĂ INSOLVENȚA Companiei de Salubritate din Câmpia Turzii.

Contactat de RefleqtMedia, primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan, s-a arătat mirat de decizia celor de la RADP.

„Știu doar că că e vorba de un contract comercial dintre două societăți comerciale iar datoria este rezultatul depozitarii gunoiului din oraș pe perioada când Compania de Salubritate colecta gunoiul din oras. Ca avocat nu înțeleg demersul celor de la RADP Cluj dar este dreptul lor sa promoveze o astfel de actiune”, a declarat Dorin Lojigan.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More