TOTALGAZ INDUSTRIE mai are 134 de angajaţi, iar salariul mediu BRUT se învârte în jurul sumei de 7.000 lei/lună; administratorul judiciar încasează 8.000 euro/lună… şi nu are restanţe, în timp ce plăţile asumate prin planul de reorganizare nu au fost respectate; FIRST BANK ameninţă cu falimentul (document ataşat)

by Redactia
422 views

Societatea TOTALGAZ INDUSTRIE SRL Iaşi (CUI/CIF: 6658553) a intrat în insolvenţă pe 12 august 2020, după ce a încercat (fără succes) varianta concordatului preventiv, iar în octombrie 2021 a fost aprobat planul de reorganizare judiciară (pe 3 ani, dar poate fi prelungit cu încă un an).

Până acum au fost încheiate două trimestre din perioada de reorganizare judiciară (al treilea se închide la finalul acestei luni), iar cel mai recent raport al administratorului judiciar (consorţiul format din KPMG RESTRUCTURING SPRL şi EUROBUSINESS LRJ SPRL) prezintă/analizează evoluţia debitoarei în perioada februarie – mai 2022 şi poate fi accesat AICI.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More