SIDEDANY JOBS: Lichidatorul judiciar Mariana-Carmen CRUCIANU nu a respectat termenele procedurii de faliment şi a pus datoriile (la stat) de peste un milion în cârca unui vrâncean aflat în puşcărie; Fiscul nu a participat la nicio Adunare a Creditorilor; firma a fost înfiinţată de suceveanul Bogdan POJAR… vândută şi mutată în Bacău; infractorul VIŢU din Mărăşeşti este asociat şi la trei firme care iniţial au avut sediul social în judeţul Iaşi, tranzacţionarea acestora fiind realizată de avocata Carmela Mariana Elena Violeta MUSU (din Bucureşti)

by Redactia
22 views

Societatea SIDEDANY JOBS SRL (CUI/CIF: 34591106) a fost înfiinţată de Bogdan POJAR în iunie 2015, cu sediul social în Suceava (Calea Unirii nr.54), şi urma să deruleze „activităţi de contractare, pe baze temporare, a personalului”.

Agentul economic pierde înregistrarea în scopuri de TVA la începutul lunii noiembrie 2019, iar la finalul anului respectiv înregistra, conform bilanţului public (ultimul depus la Fisc), datorii totale de 2.669.014 lei şi capitaluri proprii negative, de -1.481.832 lei.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More