Ordin ANPC greu de pus în practică / Patronii Horeca spun că îi bagă în faliment!

by Redactia
29 views

Restaurantele, fast-food-urile şi alte unităţi de alimentaţie publică, inclusiv cateringul online, trebuie să afişeze la loc vizibil, pe eticheta de preţ sau în meniu, toate informaţiile privind declaraţia nutriţională, aditivii utilizaţi, tipul şi cantitatea ingredientelor ce depăşesc 20 de grame din produsul finit.  Măsura este prevăzută într-un ordin al președintelui Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, publicat pe 21 septembrie 2022  în “Monitorul Oficial” şi care devine obligatoriu din 10 decembrie. Acesta stabilileşte modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More