Primăria Bistrița riscă FALIMENTUL dacă nu încheie la timp două proiecte de peste 22 milioane euro

by Redactia
9 views

Primăria Bistrița ar putea fi pusă în situația de a returna peste 22 de milioane de euro reprezentând fonduri europene primite pentru materializarea a două proiecte: Axa de transport Decebal – Năsăudului și Linia Verde. Asta dacă lucrările nu sunt finalizate până în 31 decembrie anul acesta. Primarul Ioan Turc a precizat că nu se poate discuta despre returnarea sumelor din bugetul local.

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Ioan Turc a vorbit și despre proiectele din fonduri europene ce trebuie finalizate anul acesta. În caz contrar, municipalitatea trebuie să returneze întreaga sumă primită drept finanțare și este și penalizată cu 25% din valoarea proiectelor.

Se pare că două cele mai importante proiecte care însumate au primit o finanțare de peste 22 de milioane de euro trebuie finalizate până în 31 decembrie 2023. Este vorba despre Axa de transport Decebal – Năsăudului și Linia Verde.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More