Decontarea directă, secretul pentru a scăpa de criza City și Euroins

by Redactia
39 views

În cazul unui accident produs de un asigurat RCA Euroins, păgubitul va trebui, cel mai probabil, să plătească reparațiile din propriul buzunar și să aștepte chiar și 5 ani decontarea din fondurile Fondul de Garantare a Asiguraților. Șoferii pot scăpa de aceasta problemă dacă aleg decontarea directă.

În criza produsă de prăbușirea Euroins și după ce tot mai multe service-uri auto refuză să mai repare mașini lovite de șoferi cu polițele RCA emise de acest asigurător, experți din piață susțin că posesorii de autoturisme au o singură soluție de a scăpa de frica de a fi tamponați de un posesor de poliță Euroins, decontarea directă, adică polița care permite repararea mașinii de propriul asigurător. Altfel, în cazul unui eveniment cu un asigurat Euroins, un șofer riscă să plătească reparația din buzunar și să aștepte și ani de zile decontarea lucrărilor. Sfatul vine în contextul în care posibilitatea de a fi implicat într-o tamponare cu un asigurat Euroins este foarte mare având în vedere că sunt valabile 2,8 milioane de astfel de polițe RCA.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More