Continuă războiul creanțelor la Dinamo. Detalii de ultimă oră din club

by Redactia
15 views

La Dinamo lucrurile sunt departe de a se fi aranjat, în ciuda noii conduceri și a acționariatului. Clubul trebuie să rezolve urgent problema planului de reorganizare și să scape și de contestațiile celor care vor să își recupereze creanțele.

Nou termen în procesul de la Dinamo. Când se judecă cererile de introducere a clubului în faliment

Conform Prosport, judecătorul a oferit timp de răgaz conducerii dinamoviste să rezolve cât mai multe din probleme. Următorul termen va fi pe 15 mai, atunci când se va judeca procesul de insolvență. Vor fi luate în discuție și cererile înaintate de avocații lui Dusan Uhrin jr și a firmei de pază NEI. Cu tehnicianul ceh, lucrurile par să intre în normal, așa că un faliment este foarte puțin probabil.

Totodată continuă și războiul dintre administratorul judiciar, firma RTZ și ACS FC Dinamo, societatea lui Nicolae Badea. Dacă firma care administrează insolvența la clubul din liga a doua solicită 55.000 de lei, Nicolae Badea a contraacat și, prin Computerland, vrea recuperarea unei creanțe de 433.615 lei, dintr-un contract de publicitate. În ambele cazuri, se așteaptă pronunțarea.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More