Sorin Grindeanu ACUZĂ: „CFR Marfă, devalizată şi furată timp de 20 de ani” / Cum a fost salvată de la faliment compania

by Redactia
27 views

În contextul în care războiul din Ucraina a scos în evidență rolul uriaș pe care-l poate juca transportul feroviar în astfel de momente, compania CFR Marfă a devenit un pilon important, în ultimul an, al strategiei de sprijin pentru țara vecină.

Prezent la Caracal, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a explicat cum a intervenit pentru salvarea societății, care era aproape de faliment nu cu mult timp în urmă.

Ce discuții a purtat Grindeanu cu șefii Comsiei Europene

Legat de comenzile de pe piaţa din România, tot ceea ce va însemna finanţarea atât pe PNRR, cât şi pe Programul Operaţional de Transporturi, adică viitorul program de finanţare pe transporturi, aşa cum ştiţi, s-a schimbat ponderea în sensul că sunt mult mai mulţi bani pe zona feroviară decât pe zona rutieră, acest tip de transport fiind considerat un tip de transport verde, faţă de celălalt”, a precizat Grindeanu.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More