Lovitură totală pentru Victor Piţurcă! Ce i-a făcut Adrian Mititelu. Decizia judecătorilor a venit chiar acum

by Redactia
15 views

Lovitură totală pentru Victor Piţurcă! S-a aflat ce i-a făcut Adrian Mititelu. Decizia judecătorilor a venit chiar acum. Şeful celor de la FCU Craiova a câştigat o dispută importantă cu fostul selecţioner.

Victor Piţurcă a pierdut un proces de milioane cu Adrian Mititelu. 7 milioane de euro voia fostul selecţioner de la patronul Ştiinţei. A plătit taxa de 50.000 de euro la TAS, dar a pierdut.

Lovitură totală pentru Victor Piţurcă!

Victor Piţurcă a solicitat despăgubiri de la Adrian Mititelu după ce fusese dat afară de acesta. A pierdut la TAS își mai poate recupera banii doar în urma dosarului de insolvență. Acolo, s-a înscris la masa credală.

Conflictul dintre Pițurcă și Mititelu a stat la baza excluderii din fotbal a clubului FC Universitatea Craiova de către FRF și LPF.  După falimentul societății, în 2012, Pițurcă s-a înscris la masa credală. Se află în fruntea tabelului celor înscrişi. Vrea despăgubiri în valoare de 6.964.893 euro.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More