Rețeta succesului: contract de miliarde de lei vechi încasat de o firmă de casă din Bumbești Jiu, apoi băgată în faliment!

by Redactia
18 views

Primăria Bumbești Jiu a achitat 35 de miliarde de lei vechi unei firme ,,de casa”, care, culmea, imediat după ce a finalizat investiția a intrat în faliment. Situația societății era cunoscută la nivelul autorității contractante și cu toate astea a făcut tot posibilul ca firma SC FIRENE INDUSTRY să ia lucrarea. Șocant este că în caietul de sarcini scrie clar că societățile care participă la licitație trebuie să execute lucrări similare, în ultimii cinci ani de zile. Firma câștigătoare a fost însă înființată în 2017, în 2020 a intrat în insolvență iar în 2022, în faliment. Mai mult, firma a câștigat lucrarea în aprilie 2018, la un an și puțin peste de la înființare, iar anterior nu a mai avut niciun alt contract.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More