Ce decizie a luat tribunalul în dosarul privind falimentul Telegraf Advertising SRL (fosta Conpress Construct)

by Redactia
49 views

Telegraf Advertising SRL a încheiat mai multe contracte de achiziții publice, autoritățile contractante fiind: Consiliul Județean Constanța, Municipiul Constanța și Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local.

Tribunalul Constanța a fixat un nou termen în dosarul privind falimentul SC Telegraf Advertising SRL (fosta Conpress Construct)
 
Conform portalului instanțelor de judecată, cauza a fost amânată pentru data de 16 octombrie 2023, pentru continuarea procedurii.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 20 mai 2023, Telegraf Advertising SRL îi are ca asociați pe Sorin Gabriel Strutinsky, cu 72 % din capital, și pe defunctul Mihail Gheorghe Cârciog, cu 28 % din capital.
 
Telegraf Advertising SRL – a avut în trecut mai multe contracte publice – iar pentru anul 2023 a declarat un profit net de 1.874 de lei.
 
În trecut, Telegraf Advertising SRL a încheiat mai multe contracte de achiziții publice în valoare totală de 9.811,29 lei, autoritățile contractante fiind: Consiliul Județean Constanța, Municipiul Constanța și Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local.   

Lichidatorul judiciar este Dovîncescu IPURL.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More