Mititelu: „Dacă nu aș fi fost blocat începând cu 2013, FC Universitatea Craiova nu ar fi intrat niciodată în faliment!”

by Redactia
10 views

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est, a inaugurat Bulevardul Râului (tronsonul Calea Severinului – strada Brestei), cea mai nouă arteră din municipiul Craiova.

Adrian Mititelu, omul care a gândit dezvoltarea acestei artere încă de acum 10 ani dar s-a trezit ulterior că Mihai Rotaru îi pune bețe în roate timp de șase ani, a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu despre importanța proiectului respectiv, cel de care cetățenii orașului Craiova ar fi putut să beneficieze încă de mult timp.

Dar blocarea lui Adrian Mititelu a avut un singur scop. S-a dorit cu orice preț ca patronul Științei să nu facă rost la vremea respectivă de bani și să nu reușească în 2014 salvarea de la faliment a adevăratei Universitatea Craiova. Pe pagina sa de Facebook, Mititelu a postat următorul mesaj.

„Astazi un proiect de suflet a devenit realitate!

Read More

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More