CJC a cerut insolvența unei cunoscute asociații din Constanța! Solicitarea, respinsă

by Redactia
26 views
  • Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război este înscrisă în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor de la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, se arată de către Tribunalul Constanța.
  • Drept urmare, se constată că Filiala Constanţa a Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război nu a dobândit personalitate juridică întrucât nu a fost înscrisă în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor Judecătoriei Constanţa, sens în care nu este subiect distinct de drept şi nu poate beneficia de prevederile Legii nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă.
  • Informativ, amintim că prin Hotărârea CJC nr. 93 s-a aprobat alocarea sumei de 20.000 de lei Filialei Constanța pentru acordarea de ajutoare sociale a unui număr de 400 de persoane, veterani și urmași ai veteranilor de război.



Asociația Naţională a Veteranilor de Război – Filiala Constanţa nu va intra în insolvență, așa cum a solicitat Unitatea Administrativ Teritorială Județul Constanța! Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au menținut decizia Tribunalului Constanța, nr. 346/2023, din 28.03.2023, prin care s-a respins cererea Unității Administrativ Teritorială a Județului Constanța de deschidere a procedurii insolvenţei față de Asociația Naţională a Veteranilor de Război – Filiala Constanţa, ca neîntemeiată.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More