Cine deţine, în acest moment, drepturile pentru Sigla Asociaţiei Suporter Club Oţelul Galaţi

by Redactia
99 views

De ani de zile de când a fost înfiinţată Asociaţia Suporter Club Oţelul Galaţi, nimeni nu a obţinut drepturile de proprietate intelectuală pentru marca, emblema şi denumirea echipei fanion din fotbalul gălăţean.

Nici nu prea le-a păsat multora atât timp cât Oţelul Galaţi nu s-a remarcat cu rezultate. Dar iată, acum, când echipa se află pe trend ascendent, se reactivează şi interesul pentru înregistrarea mărcii şi emblemei. Discuţii aprinse au început după ce s-a aflat că pe data de 29 august 2023, Paulina Mihailopol, soţia lui Dorinel Munteanu, care este şi angajată a clubului, a depus o cerere la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) pentru înregistrarea pe persoană fizică a mărcii „Asociaţia Suporter Club Oţelul Galaţi”.

Reamintim că după intrarea în faliment a FC Oţelul Galaţi, marca Oţelul Galaţi 1964, palmaresul şi trofeele au fost vândute pentru suma de 10.000 de euro, în cadrul licitaţiei „Istoria unui simbol” – Oţelul Galaţi organizată sediul Artmark, în februarie 2017, şi despre care Monitorul de Galaţi a relatat în articolul “FC Oţelul Galaţi – o istorie „topită”, scoasă la licitaţie”.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More