Primăria Cluj-Napoca a încercat să secretizeze falimentul afacerii Cartierul Tineretului

by Redactia
75 views

Primăria Cluj-Napoca a solicitat, prin intermediul lichidatorului RTZ&Partners, falimentul firmei SC Cartierul Tineretului, una dintre afacerile care a făcut parte din agenda politică a primarului Emil Boc. reprezentantul firmei de lichidare a cerut instanţei ca procesul să nu fie public, motivând că astfel ar putea ajunge în presă informaţii eronate despre procedură, dar instanţa a refuzat această cerere. Cartierul Tineretului a fost o afacere imobiliară în care primăria i-a pus la dispoziţie omului de afaceri Arpad Paszkany o suprafaţă de 203 ha la marginea oraşului pentru a construi un cartier, dar afacerea imobiliară nu a intrat în faliment.

În noiembrie anul trecut, lichidatorul RTZ&Partners, afacere care îi aparţine lui Răzvan Zăvăleanu, a iniţiat procedura de faliment pentru firma Cartierul Tineretului SA. În această societate sunt parteneri Primăria Cluj-Napoca şi Sc Polus Real Estate, una dintre firmele la care a fost conectat fostul finanţator al CFR Cluj, Arpad Paszkany. Acum firma este deţinută de off-shore-ul DALMATOVO HOLDINGS LTD. 

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More