Totul se va decide la Constanța O firmă din Cluj cere insolvența mănăstirii Codru, din Episcopia Tulcii! Cum se apără sfinții părinți! (DOCUMENT)

by Redactia
29 views

  • Episcopia Tulcii – „Între părți s-au derulat relații contractuale având ca obiect confecționarea și montarea solzilor de tablă pe turle“.
  • În fața Tribunalului Tulcea, Alldachservice Sandru SRL a menţionat că „debitul total datorat de către Mănăstirea Codru la data prezentei ar fi de „1.664.738,80 lei, dar până în prezent nu s-a putut recupera de la debitoare nicio sumă de bani, aceasta de bunăvoie nu a achitat nimic, nesocotind astfel o hotărâre judecătorească definitivă“.
  • La data de 24 noiembrie 2023, după două termene de judecată, Tribunalul Tulcea a respins cererea Alldachservice Sandru SRL, ca inadmisibilă.
  • Oficialii Alldachservice Sandru SRL au contestat decizia Tribunalului Tulcea, la Curtea de Apel Constanța.  
  • Motivarea Tribunalului Tulcea poate fi citită integral accesând secțiunea Documente.

Societatea comercială Alldachservice Sandru SRL, din Câmpia Turzii, județul Cluj, cere intrarea în insolvență a mănăstirii Codru, din Episcopia Tulcii! Solicitarea Alldachservice Sandru a fost soluționată în primă instanță de Tribunalul Tulcea, aproape de finele anului trecut, prin respingerea acțiunii ca inadmisibilă. Decizia magistraților din Tulcea a fost contestată de Alldachservice Sandru SRL, la Curtea de Apel Constanța 

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More