Gabriel Resources, in prag de faliment. Pretul actiunilor a cazut cu peste 95% dupa ce a a pierdut procesul cu Romania

by Redactia
11 views

Pretul actiunilor Gabriel Resources au scazut luni dimineata cu 95,4%, la deschiderea bursei din Toronto, ajungand de la 0,87 dolari canadieni pe actiune, la 0,04. 

Corporatia se planmge acum, intr-un comunicat de presa, ca mai are bani pana in luna mai, fondurile disponibile in acest moment fiind de aproximativ 2 milioane dolari americani.

„Gabriel va avea nevoie de finantare suplimentara in cel de-al doilea trimestru din 2024 pentru a desfasura activitati pe termen lung (care pot include, dupa caz, costurile unei proceduri potentiale de anulare) si pentru scopuri generale de capital de lucru. Exista un risc semnificativ ca o finantare suplimentara sa nu fie disponibila pentru companie in conditii acceptabile sau sa nu fie deloc disponibila. Esecul de a strange fonduri va avea un impact negativ asupra situatiei financiare a companiei si capacitatii acesteia de a-si continua activitatea”, se arata in informare.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More