Sierra Quadrant: Peste 25 de ani de activitate în domeniul consultanţei de business

by Redactia
26 views

Creşterea numărului companiilor care apelează la cadrele de restructurare şi insolvenţă reprezintă un semnal pentru economia naţională, dar şi o preocupare pentru firmele de consultanţă din acest domeniu. Faptul că antreprenorii devin conştienţi de necesitatea apelării la firme specializate în insolvenţă este un semn pozitiv, dar experţii susţin că ar fi ideal ca administratorii sau patronii să facă acest pas mai rapid, de la primele semne de stres financiar al companiei pe care o conduc.

Una dintre companiile de consultanţă preocupată de salvarea firmelor ajunse în insolvenţă este Sierra Quadrant, care activează în ţara noastră de 26 de ani.

Despre starea companiilor româneşti şi despre necesitatea apelării de către antreprenori la consultanţi de specialitate în momentul în care se confruntă cu primele dificultăţi financiare am discutat cu Florin Dragomir, Asociat Coordonator al companiei Sierra Quadrant.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More