10.000.000 de euro sau faliment pentru Nicolae Badea. Ce poate înseamna asta pentru FC Dinamo

by Redactia
11 views

Vești proaste pentru echipa deținută de Nicolae Badea, ACS FC Dinamo, din Liga 4, în procesul care a avut astăzi loc la Curtea de Apel București.

Concret, societatea care deține clubul din Liga 4 (care va disputa baraj de promovare în Liga 3 cu campioana județului Ilfov,), deținut de Nicolae Badea, tocmai a aflat că trebuie să achite o sumă uriașă pentru a ieși în insolvență.

Datoria curentă, după ce noul plan de reorganizare nu a fost aprobat, este de aproximativ 10 milioane de euro.

Dinamo-Badea, aproape de faliment

Termenul limită pentru achitarea datoriei este până pe 4 septembrie 2024, altfel societatea va intra în faliment.

“S-a judecat astazi, la Curtea de Apel București, recursul depus de CS AFC Dinamo (Dinamo-Badea), prin care se atacă sentința de respingere a planului de reorganizare modificat al acestei societăți (prin care se “tăiau” datorii de peste 9 milioane de euro de la creditorii bugetari).

Judecătorii au respins astăzi recursul introdus de administratorul judiciar Phoenix Omega IPURL, astfel încât planul de reorganizare modificat propus a căzut definitiv, societatea fiind la un pas de faliment.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More