Disponibilizări colective anunţate la o firmă din Odorheiu Secuiesc cu activitate în domeniul prelucrării lemnului

by Redactia
6 views

Câteva zeci de angajaţi ai unei firme din Odorheiu Secuiesc cu activitate în domeniul prelucrării lemnului sunt vizaţi în prezent de disponibilizări colective, compania anunţând iniţial Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Harghita că ar putea să se despartă treptat, în lunile următoare, de aproximativ 160 dintre lucrători din cauza reducerii comenzilor din străinătate.

Şefa Serviciului „Analiza Pieţei Muncii şi Economie Socială” din cadrul AJOFM Harghita, Jánó Edit Andrea, a declarat publicaţiei noastre că luna aceasta sunt vizaţi de disponibilizări în jur de 30 de angajaţi ai firmei din Odorheiu Secuiesc şi este posibil ca în fiecare dintre lunile următoare să fie luată o astfel de măsură în cazul unui număr similar de lucrători. Aceasta a precizat că, înainte de demararea disponibilizărilor, societatea respectivă a avut 255 de angajaţi şi a avut până în prezent, în special, comenzi din Germania.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More