Alexe, de la Cogealac, își bagă în faliment școlile de șoferi

by Redactia
19 views

Familia unui politician constănțean, fost consilier local și viceprimar în Cogealac, a cerut în aceeași zi falimentul ambelor școli de șoferi pe care le deține. Școlile au o rată foarte mică de promovabilitate și au strâns datorii de milioane, iar anterior ANAF a scos la vânzare întreaga flotă de mașini a uneia dintre ele, într-un dosar de executare silită.

Ade Cond Alexe SRL și Auto Moto Alexe SRL au înregistrat pe 11 iunie 2024 câte un dosar la Tribunalul Constanța prin care își cer falimentul, în calitate de debitori. Instanța nu a stabilit încă un prim termen de judecată. Ambele firme sunt școli de șoferi – Ade Cond Alexe a fost înființată în 2017 și are sediul în Cogealac, în timp ce Auto Moto Alexe SRL a luat ființă în 2006 și are sediul în municipiul Constanța.

Ambele școli de șoferi aparțin familiei Alexe din Cogealac. Astfel, Ade Cond Alexe SRL este deținută de Ligia Alexe, soția lui Constantin Alexe, fost consilier local și viceprimar în Cogealac, trecut pe la mai toate partidele politice, de la PSD la PDL, apoi PNL și UNPR, pentru a reveni apoi la PSD. La rândul său, Auto Moto Alexe SRL este patronată de Aurelian Alexe, candidat în 2020 din partea Pro România la Consiliul Local Cogealac.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More