Chindia este în colaps. Cu datorii mari şi fără conducere, soluţia este insolvența?

by Redactia
6 views

Mai este puţin şi începe campionatul şi veştile de la Chindia sunt inexistente. Echipa a reluat pregătirile pe 27 iunie la baza proprie, cu un lot destul de redus de jucători. Nu se ştie ce jucători au fost aduşi, deşi sursele noastre spun că ar fi tratative cu Laurenţiu Corbu, Daniel Florea, Mădălin Martac sau Cosmin Atanase. În plan admnistrativ, conducerea clubului va suferi din nou modificări după demisia lui Gabi Boriga. Se vorbește că ar veni Marrcel Ghergu la conducerea clubului, dar nu este nimic oficial. Tot la nivel de zvon, Marian Vătavu şi Nicu Croitoru ar fi noii antrenori ai echipei, dar fără să avem o confirmare oficială din partea clubului.

Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, situaţia clubului este dezastruoasă, conturile fiind goale. Echipa are conturile blocate, nimeni nu are drept de semnătură în bancă, iar litigiile cu jucătorii sunt şi mai multe.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More