Povestea oficială. Cum a intrat în insolvență Damen Shipyards Mangalia SA

by Redactia
28 views

Printre motivele invocate de Damen Shipyards Mangalia SA în cererea de intrare în insolvență se mai numără și „scăderea semnificativă a cifrei de afaceri, lipsa unor comenzi ferme, lipsa de suport din partea acționarilor pentru obținerea de facilități de finanțare independente“.

Tribunalul Constanța a admis cererea și a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, decizia Tribunalului a fost contestată la instanța superioară, respectiv Curtea de Apel, de către Șantierul Naval 2 Mai SA, companie reprezentată în proces de către SCA Tuca, Zbarcea și Asociații.

Criza economică generală, Covid-19, războiul din Ucraina – acestea sunt unele dintre motivele enumerate în cererea de intrare în insolvență a Damen Shipyards Mangalia SA, conform Tribunalului Constanța.

Motivele au fost consemnate în Încheierea de ședință 274/2024 a Tribunalului Constanța, prin care judecătorul sindic a aprobat cererea și a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More