MODULAR HOUSING TRANSILVANIA (izolatiispuma.ro) a intrat direct în faliment; administratorul Florian Adrian MARC acuză Fiscul… deşi firma nu figurează pe lista datornicilor (document ataşat)

by Redactia
12 views

MODULAR HOUSING TRANSILVANIA SRL Floreşti (CUI/CIF: 31509498), firmă care s-a promovat prin intermediul site-ului izolatiispuma.ro, a intrat direct în faliment, la propria cerere, susţinând în documentaţia depusă la Dosarul nr.453/1285/2024 că are datorii de peste 3 milioane lei pe care nu le mai poate achita.

Debitoarea a acuzat AJFP Cluj că „a procedat în două rânduri la blocarea conturilor societăţii prin înfiinţarea unei popriri, stare de fapt care a condus la totala decapitalizare a societăţii şi la imposibilitatea obiectivă de a desfăşura orice activităţi din cauza lipsei disponibilului bănesc, prin întreruperea fluxului de încasări şi plăţi”.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More