Celebru producător de scaune auto intră în insolvență și îngroașă lista companiilor germane din industria auto aflate în dificultate

by Redactia
20 views

Compania germană Recaro, specializată în producția de scaune auto, a depus la tribunal cererea de insolvență, care a fost acceptată.

Schimbările majore din industria auto continuă să genereze dificultăți pentru companiile care nu reușesc să se adapteze. Recaro Automotive este cunoscută pentru scaunele auto pe care le produce, în special cele dedicate mașinilor sport și cele pentru copii. Cândva, era cea mai renumită marcă de scaune pentru automobilele de competiție, dar astăzi cererea tot mai scăzută a determinat compania să ceară administrarea specială sub protecție.

Printre clienții Recaro se numărau BMW, Ford și Volkswagen. Scaunele au fost prezente pe modele precum Ford Fiesta ST, Volkswagen Golf GTI Clubsport sau Aston Martin Valkyrie.

Reprezentanții sindicatelor, în special celebra confederație IG Metall, au anunțat că cererea a fost o supriză pentru toată lumea, astfel că au început căutarea de soluții pentru protejarea celor peste 200 de angajați din uzina germană, aflată în orașul Kirchheim.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More