Peste 130 de loturi de teren ale unei societăți falimentare, din Mahmudia, scoase la licitație

by Redactia
34 views

Mai multe loturi de teren, situate în Mahmudia, județul Tulcea, au fost scoase la licitație, după ce firma care le-a deținut a intrat în faliment. Este vorba de o suprafață totală de 1.150.488,59 metri pătrați, ce au aparținut societății Frații Calciu, deținută de Alexandru Petrescu, fiul lui Nicușor Petrescu, unul dintre cei mai cunoscuți agricultori din România.

Prime Insolv Practice SPRL, desemnată în calitate de lichidator judiciar al societății debitoare Frații Calciu, potrivit încheierii din 24 mai 2024, pronunțată de Tribunalul Tulcea Secția a II-a Civilă de Contencios Administrativ și Fiscal, în cadrul Dosarului 915/88/2021, anunță organizarea licitației publice cu strigare pentru valorificarea mai multor loturi de teren agricol. Este vorba de o suprafață totală de 1.150.488,59 metri pătrați, împărțită în 134 de loturi, suprafața celui mai mare lot fiind de 50.000 de metri pătrați.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More