Planul secret de distrugere a RADP Cluj. Primăria Cluj vrea să bage regia în faliment

by Redactia
15 views

Primăria Cluj Napoca are în subordine Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public Cluj. Planul secret de distrugere a RADP.

Planul secret de distrugere a RADP.

Regia este condusă ca o companie de sine stătătoare cu cifră de afaceri foarte mare și un profit acceptabil. În obiectul de activitate al acestei regii intră adminisrtarea domeniului public din Cluj Napoca.

Cu alte cuvinte, Primăria Cluj Napoca comandă o lucrări de asfaltări de străzi, trotuare, etc. iar RADP le execută. Aceste lucrări sunt făcute la prețuri mult mai mici decât dacă ar fi efectuate de firmele de construcții.

Sursele noastre din Primăria Cluj Napoca susțin că există un plan secret de distrugere al celor de la RADP. Cu alte cuvinte se dorește ca RADP să se asocieze cu o firmă privată, și astfel să fie scoasă de pe piață.

”În ultima perioadă o serie de lucrări au fost date la firmele de casă a celor de a Primăria Cluj Napoca. Cei de la RADP nu pot veni cu plicul, și din acest motiv nu mai sunt priviți bine de către șefii din Primăria Cluj. Dacă vă uitați ce contracte au primit în ultima vreme, vă apucă râsul. Acum, RADP lucrează să pună bordurile la trotuarele de pe strada Eremia Grigorescu. Grosul lucrărilor a fost luat de firma Dimex, din Bistrița. La fel și cu lucrările de forare de piloni de pe strada Uliului. Poate ar fi bine să vă uitați mai bine pe această zonă”, ne-a transmis unul dintre angajații Primăriei CLuj Napoca, cu funcție de conducere.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More