ASF a început să-şi scurteze rapoartele privind piaţa asigurărilor şi în acelaşi timp a eliminat informaţii importante privind principalii jucători în segmente precum Casco, sănătate şi garanţii. Avem nevoie de falimente şi pe aceste segmente pentru mai multe informaţii din partea reglementatorului?

by Redactia
36 views

 De-a lungul anilor, indiferent de cine conducea ASF, pe măsură ce segmente precum Casco, asigurările de sănătate şi asigurările de garanţii creşteau, rapoartele privind evoluţia pieţei asigurărilor cuprindeau şi clasamente privind cei mai mari jucători ai segmentelor respective  De ce s-a oprit ASF în a mai furniza cotele de piaţă ale principalilor asigurători pe aceste segmente în loc să accentueze transparenţa şi să furnizeze şi mai multe informaţii privind companiile de asigurări, poate şi pe segmente precum asigurările companiilor de răspundere civilă?

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More