Firma condusă de fiul unui senator PNL cere insolvența unei societăți deținute de milionarul Ion Grecu, abonată la contractele de la Nucleareletrica

by Redactia
32 views

Problemele nu se termină pentru milionarul Ion Grecu, a cărui companie, Elcomex IEA SA, cunoscută ca fiind una dintre firmele de casă ale Nuclearelectrica, se confruntă cu o nouă lovitură. Pe 9 septembrie 2024, Tribunalul Constanța a înregistrat dosarul nr. 6009/118/2024, deschis la cererea Romstrade SA, un creditor din Târgu-Jiu, care a solicitat insolvența Elcomex IEA.

Pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrat pe data de 9 septembrie 2024 dosarul numărul 6009/118/2024, care are ca obiect deschiderii de insolvență la cererea creditorului.

Romstrade SA, o companie din Târgu-Jiu, deținută la rândul ei de o altă firmă cunoscută în acea regiune a țării, are calitate de creditor, iar Elcomex IEA SA de debitor.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More