De ce a fost achitat evazionistul milionar Răzvan Petrovici, parte a grupului de la Monaco

by Redactia
9 views

Un judecător de la Tribunalul București a decis că milionarul Răzvan Petrovici, parte a „grupului de la Monaco” și complicele său, Orlando Florin Silianovici, sunt nevinovați, pe motiv că fapta nu există, deși cei doi au fost acuzați că nu au plătit taxe de 2,3 milioane de lei.

Deși avocații celor doi au cerut să se constate faptul că a intervenit prescripția, judecătorul a decis achitarea celor doi pe motiv că fapta nu există și a stabilit că statul nu s-a constituit parte civilă, ci doar Direcția Generală regională a Finanțelor Publice București. Decizia nu este definitivă, iar următorul termen a fost stabilit pe 28 octombrie, la Curtea de Apel București. 

În octombrie 2023, judecătorul de la Tribunalul București a acceptat schimbarea încadrării juridice formulate de avocații lui Petrovici, astfel acuzația de evaziune fiscală s-a transformat în bancrută frauduloasă.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More