Afacerea lui Gabriel Torje a dat faliment. A băgat o avere în ea, dar fost sabotat de angajații săi: „Dacă le dai de 9 ori și o dată nu le dai, nu le-ai dat niciodată”

by Redactia
11 views

Afacerea în care Gabriel Torje a băgat o avere a dat faliment. Fostul fotbalist de la Dinamo București a fost sabotat chiar de angajații săi și a decis să renunțe la ideea pe care a avut-o.

Fotbalistul în vârstă de 34 de ani a avut un restaurant în capitala României, dar a decis să îl închidă din cauza piedicilor pe care i le-au pus chiar oamenii cărora le plătea salariile.

Afacerea lui Gabriel Torje a dat faliment din cauza angajaților

Gabriel Torje, în vârstă de 34 de ani, a încercat să se implice în lumea afacerilor. Astfel, fostul fotbalist de la Dinamo București și-a deschis un restaurant în capitala României, dar lucrurile nu au mers așa cum a planificat. Torje a povestit cum a fost trădat chiar de angajații săi, pentru că a refuzat să le satisfacă anumite cerințe.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More