Firma de insolvență CITR a luat primele măsuri pentru salvarea şantierul naval din Mangalia. Răspunsul sindicatului

by Redactia
6 views

Şantierul naval Damen Shipyards Mangalia încearcă, la trei luni de la deschiderea procedurii de insolvenţă, să atragă noi contracte pentru a asigura continuitatea activităţii. Miercuri, administratorul judiciar CITR a prezentat stadiul actual al procedurii de insolvenţă şi măsurile adoptate. În paralel, Sindicatul Liber Navalistul cere „un plan de redresare care să includă proiecte majore și să readucă șantierul la capacitatea sa optimă”.

CITR în calitate de administrator judiciar, a prezentat miercuri măsurile adoptate în procedura de insolvență pentru Damen Shipyards Mangalia (DSMa), unul dintre cei mai importanți jucători din industria navală românească. În vederea redresării companiei, CITR a vizat atragerea de noi clienți și  de capital de lucru, astfel încât să își poată continua activitatea curentă. De asemenea, CITR a identificat activele care nu au legătură cu activitatea curentă a companiei și a demarat valorificarea acestora prin licitație publică, active precum cămine și case neutilizate, autobuze nefuncționale și terenuri agricole, toate din afara șantierului.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More