O firmă în faliment a omului de afaceri Gruia Stoica, amendată de 28 de ori pentru un hotel lăsat în paragină în centrul Reșiței / În iulie, o grindă de 15 tone a căzut de la etajul 1 al clădirii

by Redactia
10 views

Primăria Reșița a aplicat 28 de amenzi unei societăți care deține hotelul Semenic, lăsat în paragină în centrul orașului. Imobilul aparține unei firme în faliment, deținută de omul de afaceri Gruia Stoica, informează Agenția de presă Rador, care citează Radio Timișoara.

Proprietarul a contestat o parte din sancțiuni și susține că este mereu blocat în instanță când încearcă să plătească datoriile societății, pentru a începe reabilitarea hotelului.

“Administratorul judiciar a băgat o societate în faliment fără să aibă nicio datorie. Eu asta n-am văzut și n-am auzit niciodată. Am plătit datoriile societății lăsate de către toți cei care au condus societatea.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More