Mai multe bunuri ale Eolica Dobrogea, firma deținută de controversatul afacerist Corneliu Dică, scoase la licitație

by Redactia
7 views

Eolica Dobrogea SRL, deținătoarea parcului eolian de la Cogealac, a intrat în faliment, iar lichidatorul judiciar anunță o licitație pentru vânzarea bunurilor societății. Se vor vinde 28 de parcele de teren din Cogealac, Fântânele și Mihai Viteazu, diverse bunuri mobile, inclusiv echipamente IT și remorci. Licitația va avea loc pe 21 octombrie 2024, la sediul lichidatorului din București.

Lichidatorul judiciar al Eolica Dobrogea SRL, deținătoarea parcului eolian de la Cogealac, aflată în faliment, anunță organizarea unei proceduri de licitație pentru vânzarea mai multor bunuri ale societății. Vorbim de 28 de parcele de teren situate în comunele Cogealac, Fântânele și Mihai Viteazu, cu un preț de pornire de 2.515.514 lei. De asemenea, se vor vinde și bunuri mobile, inclusiv echipamente IT și trei remorci, localizate în Cogealac, cu un preț de pornire al licitației de 1.460 de lei.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More