Crescătorii români de păsări cer interzicerea importurilor de carne și ouă din Ucraina

by Redactia
6 views

Fermele de păsări, în pericol de faliment! Uniunea Crescătorilor de Păsări din România a tras un semnal de alarmă cu privire la situația delicată în care se află sectorul avicol într-un comunicat emis recent. Aceștia solicită autorităților protecția fermierilor prin interzicerea importurilor de ouă din Ucraina care strică piața din cauza prețurilor mici și a modului de producție care nu respectă standardele UE.

„În primul rând Uniunea Crescătorilor de Păsări din România (UCPR) dorește să reitereze faptul că sprijină politicile României și ale UE, menite să ajute cetățenii ucraineni. Cu toate acestea, liberalizarea ulterioară a comerțului nu este un instrument relevant pentru atingerea acestor obiective, deoarece are un potențial uriaș de a destabiliza piețele României pentru sectoarele sensibile, în special în cazul nostru, pentru sectorul de carne de pasăre și ouă consum”, au declarat, în comunicat, cei de la UCPR.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More