Cu toate că e în faliment, City Insurance execută silit un asigurat. Îl lasă fără două terenuri din Cumpăna

by Redactia
17 views

Două cote părți din două terenuri arabile din Cumpăna sunt scoase la licitație într-un dosar de executare silită. Debitorul este un bărbat din Bacău care a condus un autoturism fără permis, provocând un accident pe o trecere de pietoni, unde a rănit grav o persoană. Ulterior, a părăsit locul accidentului și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, provocând răni ușoare pasagerilor acestuia. Acum, îi sunt scoase la licitație imobilele deținute, după ce a fost obligat de instanță la plata daunelor, în valoare de 467.000 de lei, către firma de asigurare City Insurance.

Aflată în faliment, compania de asigurare City Insurance a solicitat în instanță executarea silită unui bărbat din Bacău pentru recuperarea unor creanțe datorate. În baza sentinței Tribunalului Constanța, băcăuanului D.I. i-au fost scoase la licitație două cote părți din două terenuri din Cumpăna. Este vorba despre o cotă parte dintr-un teren de 2.300 de mp și o cotă parte dintr-un teren de 6.800 de mp, mai exact aproximativ 143 de mp și 425 de mp.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More