Apel în dosarul de insolvență al Mobicom Prod SRL. Firma are datorii de peste 200.000 lei

by Redactia
6 views

Dosarul cu obiectul – procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată Închiderea procedurii insolvenţei a ajuns în atenția judecătorilor de la Curtea de Apel Constanța.

Mobicom Prod SRL este itimat debitor, iar  Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați – Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța – apelant creditor.

Deocamdată nu a fost stabilită prima ședință a magistraților. Deocamdată nu a fost stabilită prima ședință a magistraților. Mobicom Prod SRL este deținută de Oniță și Roxana Cristea.

Pe dată de 11.10.2024, pe rolul Curții de Apel Constanța,  Secţia a II-a Civilă, de insolvenţă şi litigii cu profesionişti şi societăţi a fost înregistrat dosarul cu indicativul 674/118/2023 și obiectul – procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată Închiderea procedurii insolvenţei – Art.175 alin.2 şi radierea – Legea 85/2014.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More