Datorii de milioane: Compania energetică din Klagenfurt în faliment

by Redactia
11 views

Compania energetică din Klagenfurt în faliment – După cum a anunțat Asociația Creditorilor Alpini, a fost deschisă o procedură de faliment împotriva companiei PES din Klagenfurt. Datoriile sunt de milioane de euro și sunt afectați 20 de angajați. Procedura de faliment a fost deschisă astăzi la Tribunalul Regional Klagenfurt împotriva companiei, care a fost implicată în instalarea, distribuția și exploatarea sistemelor de generare a energiei, a sistemelor de stocare a bateriilor, a dispozitivelor de încărcare și a sistemelor de facturare, precum și în construirea și deținerea sistemelor de stocare a energiei și a sistemelor de distribuție.

Datorii de milioane – Compania energetică din Klagenfurt în faliment

Pentru PES GmbH, care a fost fondată în 2018, sunt raportate datorii în valoare de 4.416.000 de euro. Acestea sunt compensate de active de 2.393.000 euro, rezultând o supraîndatorare de 2.023.000 euro. Potrivit AKV, un total de 20 de angajați și 53 de creditori sunt afectați de insolvență, scrie 5min.at.. „81% dintre acționari sunt Ingram GreenEnergy GmbH și 19% sunt Seidler & Partner, Management and Consulting GmbH”, spune AKV.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More