Adrian Purcaru, primarul ales al Azugii: „Dacă oraşul era o societate comercială, azi eram în faliment!”

by Redactia
6 views

Adrian Purcaru, primarul ales de azugeni să le reprezinte interesele pentru următorii patru ani, spune că Azuga este ”un oraș pe datorie”, făcând referire la împrumutul de 1 milion de euro pe care actuala conducere a primăriei vrea să-l contracteze pentru acoperirea datoriilor.
”Vă spuneam acum ceva timp despre datoriile pe care Orașul Azuga le are la diferiți constructori sau prestatori de servicii. De la proiectele începute fără a avea banii necesari finalizării acestora, până la datorii vechi de un an de zile la compania de deszăpezire, la proprietarul clădirii în care își desfășoară activitatea primaria, la compania care asigura service pentru instalația de produs zăpadă artificială și multe altele. Să nu uităm nici de ratele restante la CEC pentru telescaunul achiziționat de SUSA, pentru care s-a garantat cu bugetul local. Dacă orașul era o societate comercială, azi eram în faliment.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More