Umbrărescu mai face un pas înspre preluarea combinatului Oțelu Roșu

by Redactia
12 views

Încă un pas pentru Umbrărescu înspre preluarea combinatului Oțelu Roșu, cu tradiție de peste 220 de ani Instanța de judecată a respins definitiv solicitarea de suspendare a deciziei din vară de intrare în faliment a Laminorul Danube Metallurgical Enterprise SRL (LDME), compania care deține în prezent activele combinatului siderurgic de la Oțelu Roșu, cu tradiție de peste 220 de ani în industria de profil, relevă date analizate de Profit.ro.

Intenția lui Umbrărescu de a prelua combinatul siderurgic Oțelu Roșu este mai veche, despre ea vorbind public și mai mulți politicieni, inclusiv premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Laminorul Danube Metallurgical Enterprise SRL a cumpărat în 2019 unitatea de prelucrare siderurgică de la Oțelu Roșu de la Ductil Steel, companie de asemenea insolventă, deținută în trecut de grupul rus Mechel.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More