Consiliul Județean Constanța vrea să-și recupereze debite de la Cristian Zgabercea: Este vizată vila din Eforie Nord

by Redactia
7 views

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a emis recent o dispoziție pentru constituirea Comisiei de licitație pentru valorificarea prin vânzare la licitație publică a imobilului situat în Eforie Nord, pe strada Alexandru Ioan Cuza nr. 18, coproprietatea debitorului Zgabercea Cristian-Bogdan, fost director al Direcţiei de Cultură din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa. În aprilie 2015, Cristian Zgabercea a fost trimis în judecată de DNA pentru complicitate la abuz în serviciu, constituire a unui grup infracţional organizat şi evaziune fiscală, în același dosar cu Nicuşor Constantinescu privind activitatea derulată de Fundaţia Fantasio. La data comiterii faptelor, Zgabercea era consilierul preşedintelui CJ Constanţa. El a fost condamnat, în 2020, la trei ani cu suspendare.

În 2016, Tribunalul Constanţa a decis instituirea sechestrului pe averea lui Nicuşor Constantinescu şi a lui Cristian Zgabercea pentru recuperarea prejudiciului creat prin activitatea derulată de Fundaţia Fantasio, sprijinită de Consiliul Judeţean Constanţa. Fundaţia, care avea ca scop „dezvoltarea unei vieţi culturale-diversificate şi competitive la nivel european ca element definitoriu, pentru afirmarea identităţii şi coeziunii sociale a spaţiului dobrogean” a funcționat din 28 martie 2006.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More