Apel la intrarea în faliment a CEH

by Redactia
11 views

Curtea de Apel Alba Iulia a programat pentru data de 12 noiembrie 2024, la ora 10:00, o ședință în cadrul dosarului nr. 5075/97/2016/a65, în care se judecă apelul privind intrarea în faliment a Societății Complexul Energetic Hunedoara S.A. (CEH), cu sediul în Petroșani, Str. Timișoara, nr. 2.

Citația, emisă pe 17 octombrie 2024, aduce în fața instanței o serie de creditori, printre care se numără Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara, Administrația Fondului pentru Mediu și Administrația Națională Apele Române. De asemenea, între părțile implicate se numără și mai multe societăți comerciale, printre care Eurosting AAW Industry SRL și SC Redolaj SRL, aflată în insolvență.
După o perioadă prelungită de insolvență, anul acesta Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA (CEH) a intrat în procedura de faliment, conform Hotărârii nr. 242/09.07.2024 pronunțată de Tribunalul Hunedoara.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More